Pages

Senin, 31 Januari 2011

Sing Tak Kangeni

 

 
 
 
Pating kricik suwara gerimis..
Banyu tumiba marang bumi 
Nalika wanci bengi..
Ngrasakno ati iki koyo diiris..
Nalika Eling marang sing tak kangeni..

Adem rasaning raga iki..
Nalika kena semribiting angin ..
Senajan adoh panggonanmu saiki..
Nanging pikiran iki tetep Eling
 
 
 

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More