Pages

Senin, 07 Maret 2011

Bungah

bungah.....
rasa ati kang sumringah,
nalika sak loron sedya mring nikah
bakal binangun ing omah-omah
wong atuwo padha polah

duk semana......
katon endah ing panetran
karasa regeng ing angen-angen
rinonce ing kembang-kembang
katon gampang....

opo yo ngono???
ora gampang ambangun bebrayan...
ojo digawe mumet, merga butuh beras liniwet
ojo digawe sembrana, merga mesthi akeh godha...

eling....
donya iki wis miring
kabeh kudu padha eling
eling marang pepeling....



PERJALANAN HIDUP ITU MENUJU KEPADA KEMATIAN
"jenggot community"(komunitase wong ngingu jenggot)

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More