Pages

Rabu, 09 Februari 2011

TRESNAKU



 
kayungyun duk samana nalika dak sawang
runtut gunemmu
dakik-dakik seratanmu ing nawala

aku ngerti, merga suket godhong lan rembulan
dadi mitramu sejati
rina wengi tan bisa goling

aku rugi.......
merga aku lali

banjur....
tresnaku kaseret pedhut
surup....
esuk....
lan kapan wae
mesthi bakal ana wayah manembah
pucuking angen-angen

 


TRESNAKU ndak sok mring GUSTI....



sumbere  : http://www.wonosari.com/t5319p15-geguritan-puisi-boso-jowo

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More