Pages

Senin, 29 Juli 2013

Ilineng Wektu

 
Aku kalairake ing antaraning kali
ngupadi omah ing kedung-kedung
alun nyeblak mbujung wektu
dalasan pesisir owah praupan.

Rina kulawan wengi mili
sajeroning regeman
dumadakan pesisir owah
sak barisan nusa ilang

Sajeroning pangimpen aku
ngoyak daratan-daratan
tumeka ing pinggiring dipan
tumiba ing suanganing mimis

Duh remuk, diajeng
katresnan uga kintir.

Dening : Pandawa Membilang Bintang

1 komentar:

pengen bocoran masala togel dengan angka gaib hbg akii dewa di no:085293577799 atau dilirik http://www.dewajudi2547.webs.com

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More