Pages

Senin, 25 April 2011

IMPEN SARWA BISU

Sliramu
mau bengi teka ing impenku
tanpa gunem tanpa esem
lungguh ing ngisor wit pelem
aku amung bisa nyawang saka kadohan
uga tanpa gunem tanpa esem


ana rasa rinujit ninggalake tatu
apa kapangku kudu tak bungkem
ana saktengahing petenging wengi
impen sarwa bisu
nggoda kapangku sing wis tak pendem jero

impen tanpa gunem tanpa esem


Di Coppy : Ki Gede Maymintaraga

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More