Pages

Jumat, 11 Februari 2011

Tresno Sejati Tapi Ngapusi


 
 
Jaremu Perpisahan iku dudhu akhir lakone urip. 
Jaremu kabeh kudu mlaku senajan udan tangis banjir getih. 
Menawa kesowen ngenteni,utowo tresno kadung sing wis mati. 
Senajan urip ijen kudu di tutukne lakon iki.

Jaremu UNDANGAN iki ora mergo awakmu ora tresno aku. 
Yo ora mergo awakmu ora tresno karo sing dadi bojomu. 
Jaremu biyen awakmu yo ora ngerti,yen tresno sejati iku tetap kesimpen sakjerone ati,
Tetap mlaku teko aki aki lan nini nini,

Yen tak pikir pikir aku iki mbok bujugi…mbok apusi.. 
Gawe dasar tresno sejati terus aku mbok tinggal rabi…. 
Padahal aku tresno awakmu setengah mati,
Tak rewangi kerjo awan bengi,dadi kuli gae sangu rabi,malah awakmu rabi karo wong liyo…
Ngono jare tresno sejati…
Ndang ngomong ae sak suwene iki awakmu mung sak dermo ngapusi wong koyo aku iki.

KEBANGETEN…………
 
 
 Medion  12  02  2011
 
sumbere  :
http://abunawas.co.tv/category/puisi-jawa/

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More