Pages

Minggu, 30 Januari 2011

TANGISE ATI

   TANGISE  ATI


Eluh iki wis gak nate tumetes..
prasasat garing najan ing mongso rendeng.
Jembaring tegal wus tak pecak i..
Dawaning dalan wus tak lakoni..
Ananging...
Durung ono gegayuhan kang rinengkuh..
tumraping sangu ing mongso sesuk..
opo maneh kanggo darmo bhekti maring nuswantoro.
duh Gusti Akaryo Jagad..
Mugi Panjenengan tuntun kawulo dumateng margi ingkang leres..
Amiin..

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More