Pages

Rabu, 02 Februari 2011

WENGI KANG SEPI

Embun wengi kang  mrentul
Sak dhuwure gegodongan
Negasake sepiku
Kang tansoyo nggubel

 
Sopo nglegowo
Naliko wewayangane tak sopo
Grimis iseh kemepyur
koyo beling beling pangilon kang ajor
Neng endi anggonku nggoleki maneh
Koco pangilon
Banyu tlogo wes katon ijo
kebak lumut 
ing njero kono
Ora ono pewayanganku




Opo aku iseh prasojo
Embun wengi  kang adem njenkut
Atiku keslamur lumut

0 komentar:

Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More